Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Акрапович побесня: Срам, съдията даде победата на ЦСКА София

Бруно Акрапович
Снимка: БТА

 Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович бе бесен след загубата с 1:2 от ЦСКА София в среща от 30-ия кръг на футболното ни първенство - първа шестица.

"Локомотив винаги ще изглежда добре с мен начело. Трябваше да си променя напълно плановете, заради болните от коронавируса. Справихме се отлично, защото доминирахме над ЦСКА София и бяхме ощетени от съдията. Близо съм до сълзи, как да анализирам мач, в който съдията помага на отбор, който има един играч, струващ колкото целият ми отбор. Този, който се опитва да направи нещо с малко средства, винаги е ощетяван. По този начин не може да напредне българският футбол. Това е недопустимо. Аз не съм човекът, който трябва да ви казва защо така се случва. Бях подразнен от дузпата.
Работихме честно, имахме добра подготовка, независимо, че беше къса. Нямам магическа пръчка, с която да изстискам всичко от тези момчета. Трябва тепърва да вдигам тези момчета, защото новият шампионат започва скоро отново. Момчетата за фантастични и по този начин да им бъде отнет успехът е срам.
Изобщо не ни се отразиха липсващите, това е комплимент за момчетата на терена. Ако бяхме вкарали втори гол, то щяхме да спечелим. Нямаше разлика с финала с ЦСКА София, освен, че ние играхме с втория отбор. Те бяха със същия отбор, както тогава, а сега бяха по-слаби. Няма как да анализираме коронавируса. Имам 9 играчи в карантина. Как да направя подготовката е големият въпрос, но ние отново ще го направим и ще изглеждаме добре", добави Бруно Акрапович.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна