Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"България Еър" удължи безплатната промяна на самолетни билети до края на септември

За да отговори на нуждите на клиентите си и на динамичната обстановка, националният превозвач „България Еър“ удължи периода за безплатна промяна на самолетни билети.

Всеки пътник, който има планирано пътуване с полети изпълнявани от „България Еър“ до 30 септември, има възможност да направи една безплатна промяна на датата си на пътуване, на дестинацията си или на името на билета. Важно условие, за да се възползва всеки пасажер от предложението, е да информира за решението си издателя на билета до 24 ч. преди излитане на полета. 

По този начин, въпреки променящата се ситуация, пасажерите на „България Еър“ могат да планират своите пътувания без да се притесняват от евентуални рестрикции, които дадена страна може да въведе. В случай, че пътникът би искал да отложи пътуването си, то той може да промени датата на полета си без такса за промяна. Възможно е да има доплащане единствено, ако има разлика в тарифата за новоизбрания полет. Пътникът има възможност също така да промени дестинацията си, с доплащане на разликата в тарифите, или дори да смени името и да преотстъпи билета си срещу такса. 

Изпращам повече подробности прикачено, а пълната информация може да бъде открита на уебсайта на авиокомпанията www.air.bg


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна