Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Любо Ганев избран в две комисии на европейската конфедерация

Любомир Ганев
Снимка: БГНЕС

Президентът на Българската федерация по волейбол Любомир Ганев стана част от работната група по маркетинг на европейската конфедерация ЦЕВ и бе избран за председател на комисията на атлетите. 

Това се случи по време на второто заседание на новоизбраното управление на ЦЕВ. Президентът на централата Александър Боричич събра всички членове на борда на виртуална сбирка заради пандемията от коронавирус в Европа. Един от тях е Ганев, който беше избран във Виена миналия месец.

Бордът определи състава и на всички останали комисии. Двете български предложения бяха приети от най-висшия орган на ЦЕВ. Така Валентин Помаков стана член на комисията за европейските купи. А Пламена Стойкова е секретар на правната комисия

„Днес е страхотен ден за българския волейбол", каза Любо Ганев за официалния сайт на федерацията. "Още веднъж се доказа, че вървим по правилен път. Хората в ЦЕВ имат пълно доверие на българските специалисти и напълно заслужено те попаднаха в комисиите. Всички съзнаваме, че само с много работа ще оправдаем избора и съм сигурен, че ще го направим. Не се притеснявам, че задълженията ми във федерацията и ЦЕВ стават все по-големи. Никога не съм се плашил от големите предизвикателства. Напротив – приемам ги с огромно удоволствие“, допълни той.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна