Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Тухел: Да спечелиш на "Олд Трафорд" е едно от най-големите предизвикателство

Томас Тухел
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Старши треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел не скри задоволството си от победата над Манчестър Юнайтед като гост с 3:1 в Шампионската лига.

"Дойдохме на "Олд Трафорд", знаейки, че се нуждаем от победата. Да спечелиш тук е едно от най-големите предизвикателства във футбола. Отборът показа, че не приема загубите и това е най-важното. Имаше моменти, в които се представихме много добре, но имаше и моменти, в които страдахме. Но нито за момент не спряхме да играем като отбор, да си помагаме. Запазихме увереност", коментира германският спец.

Пари Сен Жермен заема второто място в група "Н" с 9 точки, колкото имат Манчестър Юнайтед и РБ Лайпциг, преди последния кръг, в който французите приемат аутсайдера Истанбул Башакшехир, а германският тим е домакин на "червените дяволи".

"Почти класиран не значи нищо. Това е като почти бременна. Няма такова понятие. Направихме голяма крачка, но не искам никой в отбора да си мисли, че вече сме си свършили работата. Имаме още една последна стъпка, още един мач, в който трябва да покажем същия дух и отношение, да играем със същия заряд и да го спечелим", каза Тухел.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна