Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Али Соу: След мача с Левски ще говорим за бъдещето ми

Али Соу с наградата.
Снимка: БГНЕС

Нападателят на ЦСКА София Али Соу бе избран за футболист №1 на месец ноември. Той получи 10 гласа в анкетата на Пресклуб България и изпревари с един тарана на Етър Преслав Боруков.

Гамбиецът обяви, че бъдещето му ще стане ясно след последния мач за годината срещу Левски, който е в петък.

„Щастлив съм от наградата. Благодаря за нея на моите съотборници”, започна Соу, след което отговори по следния начин дали срещата срещу Левски ще е последният му мач с екипа на червените.

“Не мога да кажа. След мача с Левски ще говорим за моето бъдеще. Чувствам се щастлив. Това е важен мач и искам да съм концентриран. Имам възможност да съм съсредоточен и да давам повече от себе си. Радвам се, че се върнах тук, защото тук се чувствам добре”, допълни гамбиецът по повод проваления му трансфер във Франция преди два месеца.

“Акрапович обръща внимание на всички. Треньорът е много важен, всички сме щастливи с него. Вярвах в качествата му още докато бе в Локомотив (Пловдив). Мотивацията е висока. Това е дерби. Мачът е  много важен за ЦСКА. Това, че нашият съперник има проблеми, не ни интересува. Няма да сме с ниска мотивация, защото трябва да спечелим на всяка цена“, заяви още Соу.

Нападателят призна, че попадение в дербито ще бъде по-специално за него.

„Това, че Левски има само 15 точки, не ни интересува. Искаме да продължим серията си от победи. Всеки гол е по-специален - носи емоцията, чувствата. Гол срещу Левски ще донесе по-специална емоция. Но всеки гол ми носи емоция“, завърши Али Соу.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна