Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Живко Миланов ще води първата тренировка на "сините", Славиша Стоянович е в Словения

Живко Миланов
Снимка: ПФК Левски

Старши треньорът Славиша Стоянович отсъства от първия тренировъчен ден на Левски за новата година заради здравословен проблем. Словенецът е на прегледи в родината си и ще се присъедини към отбора едва в началото на зимния лагер в Хърватия.

Запитан за отсъствието на Стоянович, неговият помощник Живко Миланов каза пред сайта на клуба: "Старши треньорът има лек здравословен проблем и трябва да премине медицински прегледи в Словения. Той ще бъде с нас директно на лагера в Хърватия".

Миланов добави, че Левски стартира подготовка с наличните футболисти от миналата година.

"Засега нови футболисти няма. Процесът на трансферите е отворен и за момента имаме доста набелязани имена, но не бързаме със селекцията. Разполагаме само с футболистите от миналата година, а има и някои напуснали. Следим други играчи, но не искаме да правим грешките от изминали години. Имаме зададени параметри и не можем да харчим повече от това, което влиза в клуба", заяви Миланов преди тренировката.

"Хората в ръководството избраха оздравяване, а не лиценза на Етрополе. Избрахме този път и трябва да го извървим. Ще бъде тежък период и колкото по-кратък е, толкова по-добре. Всичко е изплатено на футболистите и се надявам главите им да са чисти. Ще изиграем около пет контроли в Хърватия. Ще бъдем там двадесетина дни", допълни Живко Миланов. Чуйте още от него:



Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна