Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мая Манолова обеща интересна изборна кампания в Старозагорско

До 10 дни ще бъде обявена листата с кандидат-депутатите на „Изправи се! Мутри вън!“ от Старозагорски избирателен район за участие в изборите за народни представители на 4 април, съобщи Мая Манолова в областния град днес.

"Имаме амбициите да влезем в българския парламент с една солидна,  добре представена група, в която участие ще вземат активни хора, граждани. Съотношението ще бъде 70% граждани срещу 30% представители на партии", каза лидерът на формацията „Изправи се.БГ“ Мая Манолова и припомни, че вчера Централната избирателна комисия регистрира коалицията „Изправи се! Мутри вън!“.

Манолова обеща интересна кампания в Старозагорско с "истински сблъсък на платформи и лица". В листата в Стара Загора, както и в останалите листи, ще влязат хора с различни професии - юристи, икономисти, лекари, граждани с кауза. По думите й целта на коалицията е максимален резултат на изборите. Обединението между "Изправи се.БГ" и Отровното трио не цели да бъде партия, а гражданска мрежа от хора с различни убеждения, която формула ще донесе успех", заяви Манолова.

„Изправи се! Мутри вън!“ имаме План за незабавна закрила на обикновените български граждани, каза още тя в Стара Загора.

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Горещи теми

Войната в Украйна