Живко Тодоров: Разчитам, че партиите в ОбС могат да носят отговорност и в тежки моменти

" Кой може да твърди, че, ако има общинска фирма за чистота, тя ще бъде с по-ниски разходи ? Ако направим такова общинско дружество, ще трябва да дотираме всичко в него, ще трябва да закупим машини и техника, да назначим работници, да провеждаме обществени..

публикувано на 11.12.19 в 15:42

4505 са издадените безплатни винетки за общините Стара Загора и Опан за 2019 г.

4505 е броят на издадените безплатни винетни стикери през 2019 година за общините Стара Загора и Опан, съобщи в интервю за Радио Стара Загора Павлина Делчева, директор дирекция „Социално подпомагане“ Стара Загора. Очаква се броят им да достигне..

публикувано на 11.12.19 в 14:41

ОДБХ-Стара Загора е проверила 64 търговски обекта, предлагащи риба и рибни продукти

Проверки в 64 търговски обекта, предлагащи риба и рибни продукти, са извършили служителите на Областната дирекция по безопасност на храните в Стара Загора, съобщи в интервю за Радио Стара Загора Радка Манолова от агенцията. Анализът на..

публикувано на 11.12.19 в 14:20

"Българската Коледа" дари апаратура за Дома за медико-социални грижи за деца в Стара Загора

Домът за медико-социални грижи за деца в Стара Загора за втора поредна година е сред подпомогнатите институции в страната, които получиха нова апаратура в рамките на кампанията „Българската Коледа“. Тази година „Дом Майка и дете“, както е..

публикувано на 11.12.19 в 14:10

Групата на "БСП за България" няма да подкрепи увеличаване на такса смет за 2020 година в Стара Загора

Групата общински съветници от „БСП за България“ в общинския съвет на Стара Загора няма да подкрепи предложението на кмета Живко Тодоров за увеличаване на такса смет през следващата 2020 година, заяви в ефира на Радио Стара Загора Галина Господинова,..

публикувано на 11.12.19 в 09:56

Терапевтичният център „Светулка” провежда благотворителна Коледна кампания

Терапевтичният център „Светулка” провежда благотворителна Коледна кампания за безплатни логопедични консултации през целия месец декември. „Коледа, сбъдни мечтата ми!” е посланието на декемврийската кампания, а в нея участват деца, родители,..

публикувано на 11.12.19 в 08:05

Стара Загора с две отличия от престижния конкурс „Сграда на годината“

Стара Загора получи две отличия от престижния национален конкурс „Сграда на годината“ – за цялостен принос в развитието на градската среда и приз за изцяло реновирания надлез над жп линията и бул. „Славянски“, с изграждане на две нови кръгови..

публикувано на 11.12.19 в 07:49

Нормална пътна обстановка в област Стара Загора

Пътната обстановка в старозагорска област тази сутрин е спокойна, няма затворени пътища или въведени ограничения на движението. На прохода Шипка пътната настилка е заледена, но обработена.  В района на Раднево има мъгла, съобщи дежурният в..

публикувано на 11.12.19 в 07:38

С базар на рисунки търсят помощ за болни деца в Стара Загора

Благотворителен базар „Нарисувай мечта“ стартира в Стара Загора. Това е втори етап от благотворителния конкурс за детска рисунка, организиран от Асоциация „Муковисцидоза“ и с подкрепата на Фондация „Искам Бебе“. Конкурсът е обявен в социалните мрежи..

публикувано на 10.12.19 в 16:51

Не се очаква скок на водата в Сливен догодина

Промяна в цената на водата в Сливен може да има през 2021 година, съобщиха от областна администрация, цитирайки управителят на ВиК Севдалин Рашев. Според разпространена по- рано информация на  извънредна среща при областния управител Чавдар Божурски е..

публикувано на 10.12.19 в 16:46