Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Тайгър Уудс е в болница след тежка катастрофа

Тайгър Уудс
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Легендарният състезател по голф Тайгър Уудс е приет и опериран в болница, след като е претърпял автомобилна катастрофа в Лос Анджелис във вторник сутринта, съобщиха властите и агентът на голфъра, цитирани от CNBC.

"Уудс, който е бил единственият човек в превозното средство, е бил изваден от автомобила от пожарникарите и фелдшерите от окръг Лос Анджелис. След това е транспортиран до местна болница с линейка заради нараняванията, които е получил", заявиха официалните власти. 

Длъжностни лица посочиха, че "превозното средство е претърпяло големи щети". Наложило се е автомобилът да бъде срязан, за да извадят спортиста от него. Публикуват се и снимки, на които са вижда колата на Уудс, преобърната край пътя.

Според информация от агента му Марк Стайнберг той има множество счупвания на долните крайници. "Той е в хирургията", казва Стайнберг пред "Голф Дайджест".

В инцидента няма въвлечен друг автомобил. Колата на 45-годишния Уудс е била силно деформирана и се е наложило той да бъде изваден от машината с помощта на пожарникари, след което с линейка е бил транспортиран в болницата. Засега няма повече информация за състоянието му.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна