Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Доцент Атанас Мангъров ще бъде водач на листата на АБВ във Варна

| обновено на 26.02.21 в 19:30
Доц. Атанас Мангъров
Снимка: БГНЕС

Доцент Атанас Мангъров ще бъде водач на листата на АБВ във Варна за предстоящите парламентарни избори.Той беше представен на членове и симпатизанти на партията от лидера на формацията Румен Петков. Доцент Мангъров отново разкритикува наложените мерки по повод епидемията и ги нарече неадекватни. 

Доцент Мангъров е против постоянното отваряне и затваряне на страната. Не е редно учениците и студентите да не посещават учебните занятия, категоричен е той.

Това, че всички правят така, не означава, че това е правилният начин. Всички ние трябва да се държим така както, сме се държали при всички подобни вирусни инфекции, които многократно са се случвали в миналото. Продължаваме да упорстваме и да не искаме да разберем всъщност, каква част от населението се е сблъскала с този вирус. За да разберем това, трябва да се направи едно сероепидемиологично проучване, с което да се установи, каква част от населението имат антитела, уточни Мангъров.

Той обясни, че е избрал АБВ, защото те са от страната на хората, които смятат че противоепидемичните мерки в страната са неадекватни.

Подробностите чуйте в звуковия файл:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени