Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Слави Трифонов: Имам симптоми на Covid-19 и си правя необходимите изследвания

Днес победителите сте вие! Вие си поискахте властта и промяната е неизбежна, написа във Фейсбук той

| обновено на 04.04.21 в 22:24
Слави Трифонов
Снимка: БГНЕС, архив

"За да не си задавате излишни въпроси тази вечер: Имам симптоми на Covid-19 и си правя необходимите изследвания. И тъй като личната отговорност го изисква, съвсем логично съм се самоизолирал. Но това не е важно. Важно е това, което се случи днес. Важно е това, което вие направихте днес. Ако сте си задавали въпроса как изглежда суверенът, ето така изглежда. Обикновено след изборите всички партии се обявяват за победители. Днес победителите сте вие! Вие си поискахте властта и промяната е неизбежна".

Това написа във Фейсбук лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов.

Заместник-председателят на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов коментира в ефира на телевизията на Слави Трифонов изборните резултати, които отреждат на партията второ (според екзитпола на "Галъп) място.

„Ние коалиция с ГЕРБ, ДПС, БСП, с тях коалиции няма да правим, защото ние, за разлика от тях, не лъжем. Не се получи на ГЕРБ, според мен, тайният замисъл, защото математиката е ясна – депутатите на ГЕРБ плюс тези на ВМРО, ако влязат изобщо, и да речем с негласната подкрепа на ДПС, които го играят тоя странен златен пръст на властта, та тия три формацийки не стигат до 121 човека“. 

Тошко Йорданов

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна