Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Левски: Клубът продължава битката за своя професионален лиценз

Наско Сираков
Снимка: БГНЕС

Ръководството на футболния Левски призова чрез официалната страница на клуба своите привърженици да не се поддават на "провокативни“ новини. Реакцията е по повод слухове, че поради финансови проблеми сините могат да се откажат от професионалния си лиценз и да заиграят в Трета лига по футбол. В съобщението се казва:

Левскари,

Обръщаме се към Вас директно и открито, призовавайки Ви да не се подавате на „провокативни“ новини. Уверяваме Ви, че Клубът продължава да води с всички сили битката за своя професионален лиценз.

Спазвайки своето обещание за откритост и прозрачност, в седмицата на най-святия християнски празник – Великден, мажоритарният собственик на „ПФК Левски“ Наско Сираков ще представи пред синята общественост всички подробности около случващото се в „ПФК Левски“.

Мажоритарният собственик на ПФК Левски Наско Сираков категорично отрече появилите се информациите, че "сините" могат да се откажат от професионалния си лиценз и да заиграят в Трета лига от следващия сезон заради финансовите си проблеми.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна