Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Валери Симеонов ще води листата на патриотите в Бургас

Снимка: Радио Бургас

Валери Симеонов е водач на бургаската листа на Коалиция „Патриотичен фронт - НФСБ, БДС-Радикали“ и БНДС „Целокупна България“, която днес беше входирана в РИК Бургас. В нея присъстват общо 17 имена като кандидати за народни представители. Втори и трети са съответно бившият народен представител Християн Митев и Радослав Петков, бивш общински съветник. Екипът, с който тръгваме, е на хора доказали се и хора с биографии, коментира лидерът на НФСБ Валери Симеонов:

 "Не знам дали ви направи впечатление, нямаше нито един партиен кадър, човек, който да е на щат или да работи в партията, за разлика от останалите, особено по-големи партии. С тези хора ние смятаме да защитаваме позициите на патриотизма в Народното събрание от една страна и от друга страна - да представляваме достойно нашата Бургаска област, като се опитаме, естествено, да съдействаме за решаването на проблемите на региона".

С партиите БДС-Радикали и БНДС „Целокупна България“ сме участвали досега в поредица от избори, като в тяхно лице има доказани патриоти и демократи, обоснова коалирането Валери Симеонов. Покана е била отправена и към ВМРО, но от партията не са откликнали.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна