Eмисия новини
от 05.00 часа
Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Планови профилактики на предаватели на БНР

На 18 октомври ще бъде извършена планова техническа профилактика от 9 до 17 часа на предавателя на ултракъси вълни ВЕЛИНГРАД 4 на честота 89.8 мегахерца.Възможни са прекъсвания на сигнала. Може да слушате програма„Хоризонт“през интернет сайта player.bnr.bg.

На 18 октомврище бъде извършена планова техническа профилактика от 9 до 17 часа на предавателя на ултракъси вълни ВЕЛИНГРАД 5 на честота 91.3мегахерца.Възможни са прекъсвания на сигнала. Може да слушате програма „Хр.Ботев“ през интернет сайта player.bnr.bg.

На 18 октомврище бъде извършена планова техническа профилактика от 9 до 17 часа на предавателя на ултракъси вълни ВЕЛИНГРАД 6 на честота101.1мегахерца.Възможни са прекъсвания на сигнала. Може да слушате програмата на  „Радио Пловдив“ през интернет сайта player.bnr.bg.


Новините на БНР - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
Подкасти от БНР