Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Уни Хоспитал“ акредитирана като лечебното заведение със сертификат за медицински туризъм

МБАЛ Уни Хоспитал - екип
Снимка: МБАЛ Уни Хоспитал

Многопрофилна болница за активно лечение „Уни Хоспитал“ е успешно акредитирана като лечебното заведение със сертификат за акредитация за медицински туризъм, което отговаря на световните стандарти за лечение. Това потвърждава високото качество на услуги за пациентите, които предприемат пътуване с цел профилактика, лечение и последващи грижи, съобщават от болницата.

Сертификатът за акредитация, получен от МБАЛ “Уни Хоспитал“, е гаранция за изпълнението на изискванията на стандартите на GHA за безопасни и ефективни болнични грижи за пациентите, както и логистиката, свързана с тяхното пътуване.
Лечението зад граница е тенденция с нарастващ ход на търсене и МБАЛ „Уни Хоспитал“ доказа възможността си да осигури на чуждестранните пациенти достъп до качествени здравни услуги в среда, която комбинира апаратура от последно поколение и висок професионален опит на медицинския персонал.  

Основните медицински структури, за които МБАЛ „Уни Хоспитал“ е акредитирана да развива международен медицински туризъм, са: Онкологичен център, Пластично-възстановителна и естетична хирургия, Съдова хирургия, Ортопедия и травматология, Физикална и рехабилитационна медицина.


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Най-четени