Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Федерацията по мотоциклетизъм награди шампионите за 2021

Българската федерация по мотоциклетизъм награди шампионите и призьорите за 2021 година, както и всички, които застанаха зад мотоциклетния спорт през годината. Стилната церемония в пловдивския Дом на културата “Борис Христов” беше украсена освен от моторите на част от състезателите, а събитието уважиха кметът на Община Пловдив Здравко Димитров и неговият заместник Георги Титюков, спонсори и официални гости.

“Когато преди година бях избран начело на федерацията, осъзнавах, че ни предстоят много проблеми за решаване. С помощта на колегите в Управителния съвет, на състезатели, треньори и деятели успяхме да преодолеем доста трудности в тази година на пандемия и да продължим развитието на нашия любим спорт”, заяви президентът на федерацията Ангел Траков.

Той не скри, че е щастлив, като вижда интереса на младите към мотоциклетизма, като специално благодари на почетния президент на БФМ Богдан Николов. И съобщи хубава новина, а именно, че в Пловдив предстои изграждането на писта за мотоциклетизъм, на която всички любители ще могат да тренират и да се състезават. 

“Добре дошли в нашия древен и красив град, който е и най-спортният в България. Радвам, се че избрахте тук да раздадете наградите на най-добрите състезатели за годината”, обърна се към участниците кметът на Пловдив Здравко Димитров и увери, че община Пловдив винаги е готова да помага за развитието на мотоциклетизма.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна