Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

От епизода на 257 podcast ще научите

Как се гради силен екип


Ценности, култура, талант, кой как си тежи на мястото са сред важните характеристики на добрия екип, но това, което посочват като най-важно и значимо единодушно и мениджъри, и служители, и HR експерти е доверието. То предхожда всичко останало.

Когато обаче някой съвсем повърхностно засегне или спомене думата „лоялност“ или „доверие“ се получава мигновен локдаун на уязвимостта в действие.

Няма човек, който да не иска да бъде възприеман като лоялен или на когото да му се няма доверие, нали? А и повечето хора категорично вярват за себе си, че са лоялни и много честни. В същото време вярват само на 1 или 2-ма души от екипа. А и това ние да смятаме за себе си, че сме такива, е различно от това дали и другите ни възприемат така.

Кои са основните елементи на доверието, слушайте в новия епизод на отличения с PR Приз 2021 „257 podcast“ с водещи международния консултант по бизнес етикет и протокол Кристина Крънчева и журналиста Катя Василева.

Ако и Вие имате въпроси, свързани с бизнес етикета, протокола, личностното и кариерното Ви развитие, можете да ги зададете на 257@bnr.bg.

Последвайте 257 podcast ето тук:




БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна