Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Галин Иванов: Най-добре да бяха спрели първенството заради евротурнирите

Галин Иванов
Снимка: БГНЕС

Звездата на Славия Галин Иванов на пресконференция беше награден за №1 на шестия кръг от първенството.

Той коментира казуса с многото отложени мачове заради евротурнирите, от което "белите" са най-потърпевши.

"Най-добре да бяха спрели първенството и да видим кой къде ще се класира, пък след това да продължим нататък. Вижте, нямам против да се отлагат мачове, но да се каже една-две седмици предварително. Не може един ден преди двубоя да разберем, че няма да играем. Да чакаме да видим ще победят ли или няма да победят, това не е правилно“, заяви полузащитвикът.

„Положителните резултати ни дават самочувствие. Три победи навън, а все още не сме играли на нашия терен поради други обстоятелства, вие ги знаете. Имаме млади момчета, които започват да влизат в ритъм, имат доста качества. Надявам се не само навънка, но и вкъщи да побеждаваме. Славия си ми е най на сърце. От 19-годишен съм там. Къде ходя, какво правя, все в Славия се връщам. Обичам си Славия, това си ми е моето място, а и ми е до нас. С колелото си ходя на тренировка", продължи той.

„В националния отбор се случиха доста неща. Искаха млади футболисти, видяхме какво стана с тях. Разбира се, че, ако ме извикат, ще дам всичко от себе си за националния отбор. И преди съм имал доста добри игри, но не съм получавал повиквателна. Нека играят младите“, каза още Галин Иванов.


По публикацията работи: Любомир Тодоров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна