Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

платена публикация
Как да изберете най-подходящите оригинални сребърни бижута за подарък?

Има множество моменти, в които се чудите какъв подарък да изберете. Иска ви се да зарадвате човека и да му оставите мил и хубав спомен? Непреходните оригинални сребърни бижута са подходящи за всеки повод. Лесно ще откриете нещо красиво под формата на деликатно колие, нежна висулка, сложно изработена гривна или пръстен.

В търговската мрежа и онлайн магазините може да намерите великолепни изделия, които да отговарят на вашия бюджет. Среброто е символ на любов и приятелство. То е чудесен начин да покажете на ваш близък, че държите на него.

Как лесно да откриете сребърно бижу за подарък?

Поводите, на които може да подарите нещо подобно са различни. Това може да е рожден ден, юбилей, дипломиране, Коледа или празникът на любовта. Ще изберете безпроблемно оригинален сребърен накит, ако последвате съветите на специалистите от Capino.bg:

●  разгледайте внимателно моделите – съобразете се с това дали търсите оригинално бижу за мъж, или за жена. Моделите предназначени за дами са много по-разнообразни. Има изключителни артикули с инкрустирани камъни, преплетени фигури и други елегантни детайли;

●  вземете под внимание вкуса на човека, за когото е подаръкът – ако дамата е уверена и артистична, винаги може да я изненадате с висящи обеци, масивни и обемни. Ще срещнете и оригинални малки модели, които са с дискретен дизайн, подходящи за ежедневно носене. Обърнете внимание дали използва сребърни колиета или гердани, за да прецените дали подобен накит ще ѝ допадне;

●  изберете според повода – може да изразите най-добре чувствата си с едно стилно бижу. Гривната е подходяща почти за всякакъв повод. Предлагат се много красиви и оригинални модели. Бихте могли да изберете голяма и твърда като изработка. Този вариант не се огъва, а поради влагането на повече материал цената му е висока. Меките гривни са елегантни и удобни за носене. Предпочитани са моделите с различни висулки и интересни плетеници. Пръстенът е по-лично и романтично бижу. Подходящо е за рожден ден или годишнина.

Сребърните изделия винаги изглеждат красиво и стилно, а оригиналните италиански модели се отличават с прецизна и качествена изработка. Когато купувате нещо подобно, следете то да има съответния печат 925.

Как е правилно да поднесете сребърното бижу?

Когато сте готови с избора си, трябва да определите и начина, по който да подарите подаръка. За по-добър ефект ви препоръчваме да използвате красива кутийка или торбичка от плюш. Ако поднасяте изненадата на жена, може да добавите и копринена панделка. За мъж е подходяща кутийка в тъмен цвят. За предпочитане е да добавите и сертификата, на който е записана информация за оригиналността и произхода на продукта.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Горещи теми

Войната в Украйна