Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мадона вече си е вкъщи

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Поп кралицата Мадона се е върнала в дома си в Ню Йорк, след като прекара няколко дни в болница заради бактериална инфекция. Тя е била изписана в четвъртък сутринта и е откарана с частна линейка до жилището й.

Ден по-рано мениджърът на певицата Гай Озиари обяви в социалните мрежи, че тя е била приета в болницата в събота заради бактериална инфекция.

"Здравето й се подобрява, но все още е под медицински грижи. Очаква се да се възстанови напълно", заяви Озиари.

Мадона е имала висока температура в продължение на месец, преди да колабира и да бъде откарана по спешност в болница. Певицата е пренебрегвала симптомите си, защото е била съсредоточена върху подготовката за предстоящия си проект – мащабно световно турне с 84 концерта, с което да отпразнува 40-годишната си кариера. 

Дългоочакваното турне трябваше да започне във Ванкувър, Канада, на 15 юли, след което да обхване множество градове в Северна Америка и в Европа и да приключи в Мексико на 30 януари 2024 г. Тези планове сега са отложени, уточни Озиари.

През последните няколко месеца 64-годишната Мадона споделя снимки и видеоклипове онлайн, направени по време на изтощителните репетиции, докато звездата се подготвя за 12-ото си турне. 

Над 11 милиона билета за общо за 575 концерта на Мадона са продадени в рамките на цялата кариера на певицата, пише БТА. 

По публикацията работи: Ерол Емилов
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна