Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Купонджии удариха полицай по главата с бутилка алкохол

Снимка: БГНЕС

Полицай пострада, след като извърши проверка на адрес по сигнал за силна музика.

В понеделник вечерта, около 21 часа, патрулен автомобил е извършвал рутинен обход в хасковското село Узунджово, а униформените установили, че в една от къщите е пусната силна музика.

Собственикът е предупреден устно да намали или спре музиката.

В 22:16 часа на телефон 112 е получен сигнал, че силната музика продължава да звучи от къщата. Полицаите пак отишли на място и установили, че собственикът не е взел предвид предупреждението им. Вместо това той и гостите му проявили агресия и заплашили органите на реда с дървен сап и хвърлили бутилка с алкохол, която рикоширала по входната врата и ударила в предната част на главата единия полицай.

От удара той изпаднал за кратко в неадекватно състояние. Отведен е в Спешното отделение на хасковската болница, където медиците са констатирали травма на главата с главоболие, световъртеж и гадене, съобщиха от ОДМВР - Хасково.

В ареста на хасковското управление са 37-годишният запратил бутилката и ударил полицая, както и още трима на 30, 40 и 61-годишна възраст, всички от селото. Работата по образуваното бързо производство продължава.


По публикацията работи: Ерол Емилов
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени