Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В 257 podcast: Нетуъркингът – гориво за кариерния растеж

Какви са ползите от нетуъркинга за кариерата ни и как да подобрим нетуъркинг уменията си – на това е посветен новият епизод на 257 podcast. Ководещ на Катя Василева в новия епизод на  отличената с две награди ПР Приз от БДВО – през 2021 и 2022 257 podcast аудипоредица е Таня Терзийска – кариерен консултант, нетуъркинг трейнър и коуч.

Тя притежава магистърска степен по Кариерно консултиране и международен сертификат за кариерни консултанти GCDF. Има специализации в Швейцария, Германия, Гърция и Швеция. Участва в международни проекти за стимулиране на кариерното развитие, но това, което прави впечатление от пръв поглед е, че човек веднага може да усети в контакта с нея усмивката и създаването на спокойна и непринудена атмосфера в общуването. Таня Терзийска вярва, че чрез нетуъркинг можем да управляваме и моделираме кариерата си и разработва обучителни програми за развитие на умения за свързване и изграждане на пълноценни отношения.

✅ Нетуркингът естествен процес ли е, или изисква нашата намеса и управление?

✅ С какво са свързани уменията за изграждане на мрежа от контакти? Какви качества са необходими за да бъдем добри в нетуъкинга?

✅ Колко и какви ресурси са необходими за създаването и поддържането на ефективен нетуъркинг?

✅ Живеем в свят на технологии, а знаем, че няма нищо по-добро от личния контакт. Каква е формулата за успешната, трайна и ефективна свързаност между хората днес?

✅ Как нетуъркингът може да се превърне в гориво за кариерен растеж?

✅ Какво не трябва да правим, за да не объркаме посоката на развитие на нетуъркинга?

🎧▶️Отговорите са в новия епизод на 257 podcast 

Ако имате въпроси, свързани с личностното и кариерното развитие, не се колебайте и пишете на 257@bnr.bg да потърсим отговорите заедно. Ако пък имате интригуваща история за проявен кураж, преживявания, предизвикателства и решения, които ви движат напред, заповядайте и бъдете следващият ководещ на Катя Василева. Пишете и заповядайте!

Всички епизоди на 257 podcast  можете да откриете:

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна