Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

257 podcast с награда PR Приз 2022

Отличието е в категория "Комуникационен проект на медия"

Кристина Крънчева и Катя Василева от 257podcat на PR Приз 2022
Снимка: Евгени Димитров, Булфото

Ново отличие за подкаста за личностно и кариерно развитие на БНР с автори журналиста от Радио София Катя Василева и международния консултант по бизнес етикет, протокол и поведенчески коуч Кристина Крънчева. Аудиопоредицата беше отличена за втора поредна година с PR Приз на БДВО, отбелязвайки своя растеж и развитие в полза на аудиторията.

"257 podcast" е проект, който има потенциал да донесе големи промени в обществото. Пример за отлична комуникация, зад който стои много ентусиазъм", коментира доц. д-р Александър Христов и.д. председател на БАПРА и член на журито на PR Приз 2022.

Тръгвайки от идеята за позитивна промяна в бурния и несигурен свят, в който живеем, "257 podcast" се наложи като достоверен източник на експертна, полезна и мотивираща информация. Превърна се в кауза, която променя, залагайки и на лични истории от първо лице за проявен, кураж, уязвимост, решителност, добрия пример, но и провала като възможност и стъпка към успеха и грешките, които ни движат напред.

"Отличието PR Приз 2022 е още едно доказателство, че БНР е обществената медия със съдържание в полза на хората, от всяка точка, винаги близо до своята аудиторията, чрез всички комуникационни канали. Наградата е за всички, които ни слушат и за тези, които се включват като герои в епизодите със своя пример", каза Катя Василева.

Сред тях са както бизнес лидери (представители на Българския форум на бизнес лидерите, Съвета на жените в бизнеса, дигиталния бранш), големи имена в изкуството и на музикалната сцена (Графа, Михаела Филева, Стефан Щерев, Иглика Трифонова), така и хора, опитващи се да се вгледат в себе си и търсещи начини за личностно и кариерно развитие във всяка сфера. 

В конкурса "PR Приз 2022", който отличава най-добрите комуникационни кампании в България, участваха 78 проекта в 14 категории. Това са единствените български награди, в които публичното представяне на проектите пред жури от водещи професионалисти е ключово. 

Всички епизоди на "257 podcast" можете да откриете тук:


БНР подкасти: