Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Подготвят 107-то издание на панаира в Кула

Снимка: Наско Цанов

107-ят традиционен кулски панаир ще посреща гостите си с нова визия, съобщават от Община Кула. Откриването на панаира е в четвъртък, 15 август, с концерт на група "Хоризонт" и ще продължи до 20 август. Панаирният комплекс в град Кула, където се провежда традиционно панаира, се почиства и подготвя за организираните събития и за търговците.

Тази година Общинският съвет и Община Кула осигуриха безплатен достъп за всички търговци. Програмата е богата и включва множество концерти, изложби, забавна и културна програма, музика, приятни срещи и забавления. На 16 август ще гостува певицата Камелия.

На 17 август от 10.00 часа на площада ще се проведе изложба на домашни любимци, а вечерта гостите и жителите на града ще забавлява поп фолк певицата Роксана.

В неделя, на 18 август, гост ще бъде виртуоза на тромпета – Йордан Йончев Гъмзата. 

На 19 август Кула ще отпразнува своя празник с богата и разнообразна програма, подготвена от Общината. Жителите и гостите на града ще имат възможността да се насладят на много обичаната и популярна изпълнителка на народната музика в България Гуна Иванова, както и внучките и Ива и Велислава Костадинови.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна