Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В новия епизод на 257:

Креативността е на върха на технологиите

Новият епизод на 257 е посветен на креативността отвъд възможния максимум и винаги на върха на технологиите като отправна точка за възприятията чрез емоция и всичко това като ключ към успеха днес. Ководещи на Катя Василева в отличената с две награди ПР Приз от БДВО – през 2021 и 2022, както и с приза на TimeHeroes 2023 аудио-поредица 257 са Владимир Грънчаров и Стоян Стоянов – точният пример за това как талантът и технологиите могат да взаимодействат ефективно. И двамата притежават силата, уменията и креативността да създават необикновени преживявания в полза на бизнеса, изкуството, живота. Известни са с уменията си да правят 3D мапинг шоу, чрез което фасадите на емблематични сгради оживяват и дори се преобразяват. Популярни са с мултимедийната сценография на екраните зад изпълнителите по време на спектакли и големи концерти. Бизнесът не само у нас, а и в световен мащаб, също разпознава в тях силата на въздействие чрез емоцията, а многото проекти на Владимир и Стоян ги поставят в постоянна надпревара с времето. Те пък не се боят да прекрачват границите и да експериментират отвъд наглед възможното чрез новите технологии.

✅ Как се преобразява храм – паметникът „Св. Александър Невски“  и други емблематични сгради и паметници на културата и архитектурата като като НДК, Централната баня, Националната галерия?

✅ Какви са границите между етикета, канона и необятните възможности на технологиите?

✅ Как се постига симбиозата между шоу и грабващи послания?

✅ Как влияят технологиите на емоциите?

✅ Как да развиваме личния си потенциал в хармония с технологичния?

▶ Отговорите са в новия епизод на 257.


Вашите вдъхновяващи истории от първо лице за силата и позитивизма или пък за провалите, които успявате да превърнете в движеща сила, споделяйте на 257@bnr.bg. Разкажете ги и бъдете следващия ководещ в 257 или дайте предложение за човека и мотиватора, когото бихте искали да чуете. 

Всички епизоди на  можете да откриете тук:


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени