Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ОД на МВР в Пазарджик има нов временен шеф

Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов старши комисар Даниел Бараков е временно преназначен на длъжността директор на ОДМВР - Пазарджик. Днес той беше представен пред ръководния състав на дирекцията от главния секретар на МВР главен комисар Димитър Кангалджиев. 

Старши комисар Даниел Бараков е на 43 години. Завършил е висшето си образование в Стопанска академия "Димитър А. Ценов" в Свищов. В редиците на МВР е от 2005 година, като е заемал последователно различни младши изпълнителски, изпълнителски и ръководни позиции.

През последните няколко години е бил началник на районните управления във Велинград, Панагюрище и Септември. За постигнатите от него резултати в служебната дейност е награждаван многократно.

Старши комисар Бараков е семеен, с три деца.  

Досегашният директор на Областната дирекция старши комисар Даниел Луков е преназначен на ръководна длъжност в Столичната дирекция на вътрешните работи. 

На кратката церемония присъстваха още административния ръководител на Апелативна прокуратура в гр. Пловдив Тодор Деянов и прокурор Стоян Пешев от Окръжната прокуратура в Пазарджик. 

По публикацията работи: Паолина Комсалова
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени