Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Георги Дерменджиев: Не трябва да има никакво подценяване

Георги Дерменджиев
Снимка: пресслужба Лудогорец

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев заяви, че ръководството е разговаряло с футболистите и не може да има никакво подценяване в реванша срещу Динамо Батуми от първия квалификационен кръг на Шампионска лига. Лудогорец ще гостува в Грузия в сряда вечер. 

Разградчани постигнаха успех с 3:1 в първия двубой на българска земя.

"Ние имаме достатъчно информация за съперника. Мисля, че Лудогорец е добре подготвен. За нас принципно този резултат е добър турнирен. Но в крайна сметка мисля, че ще имаме един изключително тежък мач и трябва да бъдем концентрирани на 100 процента", каза Дерменджиев на пресконференцията преди срещата в Батуми, а по-късно направи и официална тренировка на стадиона, на който ще се играе двубоят.

Попитан какви проблеми е създал Динамо на Лудогорец в първия мач, специалистът отговори: "Динамо са един много добър отбор. Добре контролират топката и аз мисля, че те ще направят всичко възможно да ни пречупят. Особено тук на собствен терен. И с подкрепата на феновете, които ще дойдат, те ще бъдат различен отбор от това, което бяха в Разград."

А на въпрос кога може да се появи на терена новото попълнениеАгибу Камара, Дерменджиев заяви: "Концентрирани сме тук около мача. Вярно, имаме входящи трансфери. Конкретно за новото попълнение - не е добре подготвен, ще му трябва време и ще трябва и за документите да се оправят. Мисля, че това ще се случи по най-бързия начин. Знаете, че при нас, когато се случи трансферът, тогава се разбира."

Наставникът на Лудогорец бе категоричен, че няма притеснения от атмосферата в Грузия. "Не, лично в мен няма притеснения. Домакините ще бъдат ентусиазирани от това, че ще имат подкрепа."

"Разговаряли сме с играчите, не може да има никакво подценяване на този мач. Вие добре знаете, а и имаме достатъчно опит на резултати, които са и много по-големи, да стане така, че другият отбор да се класира. Ние трябва да сме изключително фокусирани върху играта", завърши Георги Дерменджиев.


По публикацията работи: Борислав Нинов
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени