Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Денков: Пеевски сe опитва да отклони вниманието от проблемите в ДПС

Николай Денков
Снимка: БТА

Председателят на парламентарната група на ПП-ДБ Николай Денков заяви, че формацията му е готова за диалог, но остава скептична към възможностите за реализиране на третия мандат в това Народно събрание:

"Ние сме готови да обсъждаме какви са нашите приоритети, защото това е начинът да търсим някакъв тип разбирателство и общо решение, но сме изключително скептични, че третият мандат може да се реализира".

Пеевски се опитва да отклони вниманието от проблемите в ДПС. Така Николай Денков коментира изпратения от председателя на ПГ на движението доклад на Временната комисия от миналия парламент:

"Нескопосан метод, с който се опитва да прикрие проблемите, които има в ДПС, скандалът и разцеплението, които се развиват вътре. И второ, това, че той беше привикан за изслушване от комисията за Нотариуса и "Осемте джуджета". Асен Василев се яви в комисията за Митниците, отговори на всички въпроси, той няма какво да крие и да се притеснява".

Според Денков ако е имало основателни съмнения за контрабанда по делото в Агенция „Митници“, е щяло да се стигне до повдигане на обвинения.

По публикацията работи: Георги Николов
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна