Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ЦСКА София взе белгиец от Хъл Сити

Снимка: cska.bg

ЦСКА София обяви трансфера на крилото на Хъл Сити Джейсън Локило, който подписа договор за 3 години, съобщиха от клуба. За правата му е платена трансферна сума, която не бе посочена.

Белгиец Локило е юноша на Андерлехт. Дебютира в мъжкия футбол за френския Лориан. След това преминава в Донкастър. Играл е още в полския Гурник (Лечна), нидерландския Спарта (Ротердам), турския Истанбулспор, а през последния полусезон игра като преотстъпен от Хъл Сити в португалския Визела.M,eor 

Преди това ЦСКА София привлече четирима нови - Иван Тасев, Иван Дюлгеров, Лумбард Делова и Йоан Борносузов.

„Джейсън Локило играе като дясно крило с по-силен ляв крак. Силните му страни са, че може да влиза навътре, да играе един на един, да дава добри пасове и да вкарва голове. Той е вече тук в София, днес ще проведе първата си тренировка, но утре няма да попадне в групата, може би срещу Спартак (Варна). Ще видим неговото състояние и ще преценим", коментира Стипич.

„Мачът с Хебър ще бъде труден, ще се борим да го спечелим. След това ни предстои гостуване на Спартак Варна, но ние искаме да се подготвяме мач за мач. Единствената въпросителна е около Петко Панайотов, той бе ударен в мача с Лудогорец. Не е мускулно разкъсване, ще преценя неговото състояние. Няма да рискуваме. Марк-Емилио Папазов игра за дубъла и получи червен картон и няма да може да участва“, каза Стипич.

"Да, търсим нападател. Предполагам следващата седмица ще имаме. Нашето скаутско звено работи неуморно. Засега трябва да се справяме без тях. Сега трябва да се фокусираме върху следващия мач“, завърши специалистът.


По публикацията работи: Любомир Тодоров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени