Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В новия епизод на 257:

Ролята на младежките бизнес организации в кариерното развитие

На предизвикателствата пред младите хора днес и личните и кариерните избори е посветен днешния епизод на 257.

Ководещ на Катя Василева е Адриана Браничева – съвременен млад лидер, зам. председател наСдружение „Бизнес клуб“ – студентската неправителствена организация, основана през 1997 година, важна част от историята на Стопански факултет, стремяща се да създаде обединена и развиваща се общност от предприемчиви млади хора, насочена към постигане на по-добро и устойчиво развитие.

Понастоящем Адриана работи като счетоводител, а докато се чуди кой университет да избере, завършва едновременно и двата - „Стопанско управление на немски“ в СУ „Св. Климент Охридски“ и „Счетоводство, финанси и контрол в УНСС.

✅ Как се ориентира кариерно по какъв път да поеме?

✅  Успяват ли днес два от водещите университети у нас да са в крак с търсенето и потребностите на бизнеса и дават ли нужната подготовка за професиите днес и утре?

✅  Каква е ролята на организации като Бизнес клуба във взаимодействието между младите хора, преподавателската общност и индустрията?

✅  Кои са ключовите умения, гарантиращи успеха в очите на един млад лидер?

▶ Отговорите са в новия епизод на отличената с две награди ПР Приз от БДВО – през 2021 и 2022, както и с приза на TimeHeroes 2023 аудио-поредица 257.

Вашите вдъхновяващи истории от първо лице за силата и позитивизма или пък за провалите, които успявате да превърнете в движеща сила, споделяйте на 257@bnr.bg. Разкажете ги и бъдете следващия ководещ в 257 или дайте предложение за човека и мотиватора, когото бихте искали да чуете. 

Всички епизоди на  можете да откриете тук:



БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна