Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В новия епизод на 257:

Балансът между “Аз съм“ и “Аз се реализирам“

Катерина Маркова – ко-активен коуч и асистиращ лидер в обучения на Световната коучинг федерация, е ководещ на Катя Василева в новия епизод на 257.

В продължение на 19 години Катерина се развива целеустремено като експерт по корпоративни комуникации и публични въпроси. Изгражда с лекота успешна за общоприетите разбирания кариера, чийто пик е на лидерска позиция в мултинационална компания, за която си e мечтала да работи още в детството си.

Въпреки всичко през 2013 г. усеща, че не е щастлива с това, което е и се впуска в търсене на по-добрата версия за себе си и голямата цел и смисъл на живота й.

Днес, в новото си амплоа, се смята за вътрешно щастлив, удовлетворен и реализиран човек. Човек, за когото ценностите като въздействие и помощ на другите, осъзнатост и мъдрост,  развитие и промяна, благодарност и автентичност са водещи сили в живота й. Всичко това се случва чрез ко-активния коучинг - модел с над 30 годишна история, базиран на солидни проучвания и доказателства в невронауката за неговата ефективност.

✅ Какво представлява ко-активният коучинг и каква е неговата философия?

✅ Как се постига баланс между “Аз съм” и “Аз се реализирам“?

✅ Всеки ли може да активира активното лидерство в себе си?

▶ Отговорите са в новия епизод на отличената с две награди ПР Приз от БДВО – през 2021 и 2022, както и с приза на TimeHeroes 2023 аудио-поредица 257.

Вашите вдъхновяващи истории от първо лице за силата и позитивизма или пък за провалите, които успявате да превърнете в движеща сила, споделяйте на 257@bnr.bg. Разкажете ги и бъдете следващия ководещ в 257 или дайте предложение за човека и мотиватора, когото бихте искали да чуете. 

Всички епизоди на  можете да откриете тук:



БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени