Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

С прокурорска мярка задържаха извършителя на убийството в Негованци

С прокурорска мярка за задържане до 72 часа е извършителят на убийството, станало вчера в радомирското село Негованци, съобщиха от ОДМВР- Перник. Предстои в съда да бъде внесено искане за налагане на най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо 39-годишния мъж от Бобов дол, който е и криминално проявен.

Сигналът за възникнал скандал и побой в село Негованци бил подаден вчера рано сутринта около 04, 30 ч. Екипи на Областната дирекция на МВР – Перник и ЦСМП пристигнали на място и установили смъртта на 39-годишен мъж. Органите на реда изяснили, че по-рано вечерта е имало конфликт между две компании по време на събора в селото. След това празнуващите се разделили и потърпевшият с още няколко човека се преместили в неговия имот. 

Малко преди 04, 00 ч. другата компания пристигнала при тях, за да изяснят спора, който възникнал преди това. Така се стигнало до фаталния край, при който 39-годишнят мъж бил намушкан с нож и починал на място. Трупът му е закаран в Съдебна медицина за аутопсия. Работата по образуваното досъдебно производство продължава под надзора на Окръжна прокуратура – Перник.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна