Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Шофьорка на 18 г. е с опасност за живота след катастрофа на пътя Русе - В. Търново

Снимка: БГНЕС

18-годишно момиче е с опасност за живота в реанимацията на великотърновската болница, след като управлявания от него автомобил падна в пропаст на пътя Русе - Велико Търново. При други две катастрофи във Великотърновска област тежко са пострадали още двама души.  

Лекият автомобил с русенска регистрация, управляван от младата шофьорка, е излязъл от пътното платно, завъртял се е няколко пъти, блъснал се е в крайпътно дърво и е паднал в 15-метрова пропаст, съобщиха от полицията. Инцидентът е от вчера. 18-годишното момиче е в интензивното отделение на великотърновската болница с множество травми по тялото, състоянието ѝ е тежко. Няма информация за резултатите от пробите за алкохол и наркотици.

62-годишен мъж е бил блъснат на кръстовище в Свищов. Пострадалият е с черепно-мозъчна травма и с опасност за живота в университетската болница в Плевен. Водачът на автомобила, блъснал пешеходеца, също е млад. За двете катастрофи са образувани досъдебни производства.

Товарен автомобил не е спазил дистанция по пътя Поликраище-Елена и е ударил движещия се пред него лек автомобил. Водачът на блъсната кола е с наранявания в областта на шията.

По публикацията работи: Георги Николов
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна