Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В новия епизод на 257 podcast:

Христо Христозов: "Уважението е виждам твоята неповторима същност"

Смелостта е плод на критично мислене

Христо Христозов - ментор, бизнес треньор, културен консултант е ководещ на Катя Василева в новия епизод на 257 podcast. 

Христо е магистър по право в СУ "Св. Климент Охридски", а понастоящем е културен и бизнес консултант в сферата на лидерството, както и в областта на киното и културния мениджмънт, обучител по емоционална интелигентност. През 2010 г. завършва програмата „Младите лидери на България“ с модули в Ню Йорк и престижния университет за предприемачество Babson College. От 2011 г. работи като бизнес треньор в корпоративния сектор, като подпомага организации и екипи да постигат по-добри резултати.

От 2016 до 2018 г. е програмен директор на Дома на киното в София. Занимава се с киноразпространение, селекционер на фестивалите Седмица на скандинавското кино, Sofia Pride Film Fest, част от екипите на Sofia MENAR и  Master of Art Film Festival, а от 2023 г. е програматор на кино "Одеон" и селекционер на фестивала „Киномания“.

🎯 Как присъства правото в личния и професионалния му път?

🎯 Как киното развива емоционалната интелигентност и може да бъде арт терапия?

🎯 Откъде идва страхът и можем ли да го управляваме?

🎯 Как и кога се възпитава смелостта?

🎯 Защо същността на лидерството е в това да намалим т.нар. „приучена безпомощност“?

🎯 Кога и как лидерството увлича?

🎧 Отговорите са в новия епизод на отличената с две награди ПР Приз от БДВО – през 2021 и 2022, както и с приза на TimeHeroes 2023  аудио-поредица.


Вашите вдъхновяващи истории от първо лице за силата и позитивизма или пък за провалите, които успявате да превърнете в движеща сила, споделяйте на 257@bnr.bg. Разкажете ги и бъдете следващия ководещ в 257 podcast или дайте предложение за човека и мотиватора, когото бихте искали да чуете. 

Всички епизоди на  можете да откриете тук:



БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна