Eмисия новини
от 13.00 часа

Një copë parajse në bregun e Detit të Zi

Fshati Durankullak është vendbanimi më verilindor bullgar, vetëm 5 km. në jug të kufirit tonë me Rumani dhe dy kilometra në perëndim të Detit të Zi. Shumë i njohur është Liqeni i Durankullakut, i cili ndodhet një kilometër në juglindje të vendbanimit dhe..

12.07.20 05:10 |

Pata të vogla laramane erdhën për të kaluar dimrin në Liqenin Durankullak

200 pata të vogla laramane të cilët janë një lloj i kërcënuar botërisht erdhën për të kaluar dimrin në liqenin Durankullak afër Shabllës të Bullgari së Verilindore. Shpendët erdhën pas regjistrimit dimëror të shpendëve në zonat e lagëta gjatë të..

16.02.20 15:15 |

Durankullak – oaza e fundit e natyrës së virgjër

Durankullak tërheq si magnet turistë, fotografë amatorë, piktorë dhe njerëz me shpirt poetik. Por shumë pak frekuentues e dinë, se kjo oazë e natyrës së virgjër, që ndodhet në bregdetin tonë verior ka një histori mijëvjeçare. Në plazhin disa kilometrash,..

28.08.13 10:52 |
Всички новини: днес | вчера