Eмисия новини
от 11.00 часа

Akti i Shërbimeve Digjitale i BE-së do të ndalojë dezinformimin në Bullgari

Kanali kryesor për përhapjen e dezinformatave në Bullgari është Facebook, tha për BNR Ministri i Qeverisë Elektronike Bozhidar Bojanov. 24 orët e para janë më të rëndësishmet, kur postimi përkatës po merr vrull në rrjet dhe dëmi tashmë është bërë...

05.07.22 11:31 |
Кukumjaçkë shtëpie (fotografi). Autor: Lartësia e Tij Maçej Shimanski

Ekspozita “Sofja e Egër” - njihuni me botën shtazore të kryeqytetit

Deri më 22 shtator kryeqytetasit si dhe miqtë e qytetit mund të vizitojnë ekspozitën “Sofja e Egër”, e cila prezanton larminë biologjike në kryeqytet.  Ekspozita është e krijuar prej fotografive dhe pikturave të kafshëve dhe shpendëve, të cilët..

05.09.20 05:10 |

Горещи теми

Войната в Украйна
Всички новини: днес | вчера