Eмисия новини
от 03.00 часа
Kristijan Vigenin

Kristian Vigenin do të drejtojë misionin monitorues të OSBE-së në Kazakistan

Nënkryetari i Asamblesë Parlamentare të Organizatës për Sigurinë dhe Bashkëpunimin në Evropë - OSBE Kristian Vigenin do të drejtojë misionin vëzhgues në zgjedhjet parlamentare në Kazakistan. Shqipëria, si Kryetare e Përgjithshme e OSBE-së për vitin..

29.12.20 15:53 |

Bullgaria e vogël në Kazakistan

Kazakistani-vendi i cili ka shkelur në dy kontinente-në Evropë dhe në Azi, në Bullgari është i njohur dobët dhe i rrethuar në mister. Por pavarësisht nga kjo të dyja shtetet kanë një hallkë lidhëse të padukshme midis tyre - rreth 4 500 bullgarë në..

29.08.20 05:10 |
Nënpresidentja Ilijana Jotova

Nënpresidentja bullgare është për vizitë në Kazakistan

Zhvillimi i bashkësisë bullgare në Kazakistan ishte tema e bisedimeve mes Nënpresidentes Ilijana Jotova dhe Presidentit të Kazakistanit Kassym-Jomart Kemelyevich Tokayev. Në vend bashkëjetojnë rreth 140 kombësi dhe etnose të ndryshme, ndërsa bashkësia..

07.10.19 18:23 |
Всички новини: днес | вчера