Eмисия новини
от 11.00 часа
Nikollaj Malinov

Kremlini ka shpresë të mos persekutohet i akuzuari në spiunazh Nikollaj Malinov

Shpresojmë se dekorimi i kryetarit të Lëvizjes Bullgare “Rusofil” Nikollaj Malinov me urdhrin rus “Miqësi” nuk do të bëhet shkak për persekutim, tha zëdhënësi i Kremlinit Dmitrij Peskov. Kjo nuk do të jetë e logjikshme dhe do të ketë pasoja negative, shtoi..

05.11.19 14:07 |
Nikolay Malinov

Suspect investigated for espionage in Bulgaria awarded Order of Friendship by Kremlin

The Prosecutor's Office requested the Inspectorate of the Supreme Judicial Council to check and sanction Judge Andon Mitalov from the Special Criminal Court. The magistrate had allowed the chairman of the Russofiles Movement, Nikolay Malinov, who is..

04.11.19 15:54 |
Всички новини: днес | вчера