Eмисия новини
от 20.00 часа

Fëmijët nga diasporat bullgare mund të mësojnë në seminaret në Sofje dhe Plovdiv

Seminari Teologjik i Sofjes “Shën Joan Rillski” dhe Seminari Teologjik i qytetit Plovdiv “Shenjtorët Kirill dhe Metodij” janë shkolla të mesme fetare, në të cilat krahas të rinjve nga e gjithë Bullgaria mësojnë dhe bullgarë etnikë nga Maqedonia,..

24.03.20 12:33 |

Seminari i Sofjes u prezantua para diasporës bullgare në Republikën e Shqipërisë

Më 16 shkurt të këtij viti Seminari i Sofjes prezantoi mundësitë për mësim në Forumin Arsimor në qytetin Korça të Shqipërisë organizuar nga Ministria e Arsimit dhe e Shkencës. Në takim asistuan përfaqësues të universiteteve të ndryshme të Republikës së..

19.02.20 14:42 |
Всички новини: днес | вчера