Eмисия новини
от 17.00 часа

Bullgaria nuk do të pranojë të huaj që vijnë nga Malta, Andorra dhe Gjeorgjia

Që nga 26 korriku, Bullgaria po mbyll kufijtë e saj për të huajt nga Malta, Andorra dhe Gjeorgjia për shkak të përkeqësimit të situatës së epidemisë në të tri vendet. Kufizimi tani zbatohet për Mbretërinë e Bashkuar, Spanjën, Qipron dhe Kuvajtin...

26.07.21 09:46 |

Valë e re e Covid-19 nga gushti

Deri në fund të korrikut situata lidhur me pandeminë në Bullgari do të mbetet e qetë, por pastaj do të ndryshojë, sepse tendenca evropiane është që rastet të rriten. Nga gushti mund të presim një rritje të konsiderueshme të sëmundshmërisë, tha për..

21.07.21 10:07 |

Nuk ka të vdekur me koronavirus të konfirmuar për 24 orët e fundit

16 janë të infektuarit me koronavirus për 24 orët e fundit në vend. Kjo është 0.27 për qind e 5989 testeve të kryera, sipas Portalit të Unifikuar të Informacionit. Numri i pacientëve të regjistruar në mënyrë aktive është 8006. Prej tyre 826..

12.07.21 07:57 |

Të shtruarit në spital me Covid-19 tani janë më pak se 1000

87 janë rastet e reja të koronavirusit në vend për 24 orët e fundit. 0.6 për qind e 14 174 testeve të kryera janë pozitive, sipas Portalit të Unifikuar të Informacionit. Shumica e rasteve të reja janë në Sofje - 14. Nuk ka raste të reja në 8..

07.07.21 08:55 |

Nuk ka të vdekur me koronavirus të konfirmuar gjatë 24 orëve të fundit

19 janë rastet e reja të Covid-19 në vend në 24 orët e fundit. Kjo përbën 0.49 për qind nga 3900 testet e kryera, tregon Portali i Unifikuar i Informacionit. Nuk ka raste të reja në 16 krahina. Në rajonet   e tjera të porsainfektuarit janë nga 1..

05.07.21 09:05 |

Pacientët aktivë me Covid-19 tani janë nën 9000

Rastet e reja të koronavirusit në vend për 24 orët e fundit janë 73. Kjo është 0,5 për qind e 13 903 testeve të kryera, sipas Portalit të Unifikuar të Informacionit. Sipas statistikave një shtrembërim i lehtë mund të pritet në këtë tregues, sepse..

02.07.21 09:12 |

Nuk ka raste të reja të Covid-19 në 9 rrethe të vendit

78 raste të reja të koronavirusit u identifikuan në vend në 24 orët e fundit. Kjo është 0.6 për qind e 13 480 testeve të kryera, sipas Portalit të Unifikuar të Informacionit. Më shimë të infektuar ka në Sofje - 29, pasuar nga rrethet e qyteteve..

01.07.21 10:08 |

Të porsainfektuarit me Covid-19 mbeten nën 1 për qind në 24 orët e fundit

105 janë rastet e reja të koronavirusit në vend për 24 orët e fundit. Mostrat pozitive janë 0.6 për qind nga 17 080 teste të kryera, tregojnë të dhënat e Portalit të Unifikuar të Informacionit. Në rajonet e qyteteve Razgrad, Smoljan, Shumen,..

30.06.21 09:14 |

Të infektuarit me Covid për ditë mbeten nën 1 për qind

115 janë rastet e reja të koronavirusit në vend për 24 orët e fundit. Kjo përbën 0,57 për qind e 20 035 testeve të kryera, sipas Portalit të Unifikuar të Informacionit. Ekzistojnë 34 teste pozitive në kryeqytet, 11 në Bllagoevgrad dhe 10 në..

29.06.21 09:52 |

Të infektuarit me koronavirus në 24 orët e fundit mbeten nën 1 për qind

110 janë rastet e reja të koronavirusit në vend për 24 orët e fundit. 0.8 për qind janë mostrat pozitive nga 13 668 teste të kryera, sipas Portalit të Unifikuar të Informacionit. Qytet Sofja përsëri ka më shumë të infektuar - 41. Pasuar nga..

18.06.21 08:48 |
Всички новини: днес | вчера