Eмисия новини
от 15.00 часа

Fillon prodhimi i ilaçeve për mjekimin e COVID-19

Në Bullgari fillon prodhimi i ilaçeve Chloroquine dhe Hidroksihlorohin, të cilat japin rezultate të mira në mjekimin e COVID-19. Deri më 20 prill do të jenë gati 5000 pakot e para. Bullgaria pret që po këto ilaçe t'i importojë nga Kina, Tajvani dhe India,..

07.04.20 11:57 |
Всички новини: днес | вчера