Eмисия новини
от 11.00 часа
Ilijana Jotova

Nënpresidenti nuk pret ndryshime në qeverinë e re të përkohshme

Presidenti Rumen Radev tregoi se mund të formojë një qeveri, tha në Bllagoevgrad nënpresidentja Ilijana Jotova, e cila ishte mysafire ditën e parë të shkollës në Shkollën e 8-të Fillore. “Më 16 shtator presidenti do të shpallë kabinetin dhe..

15.09.21 12:12 |

E majta ktheu mandatin për formimin e qeverisë

Pasi nuk arriti të mbledhë mbështetje të mjaftueshme për të formuar një qeveri, BSP i ktheu mandatin e tretë Presidentit Rumen Radev.Udhëheqësja e partisë Kornelija Ninova tha se socialistët bënë “përpjekje maksimale për arsyen, dialogicitetin dhe..

07.09.21 17:59 |

N'ayant pas réussi à former un gouvernement, le PS rendra le mandat présidentiel

Le président Roumen Radev doit rencontrer demain les représentants du groupe parlementaire du PS qui lui remettront le mandat pour la formation d'un gouvernement qu'ils n'ont pas pu concrétiser. L'impossibilité de former un gouvernement signifie que la..

06.09.21 14:18 |

Le PS rend le mandat le 7 septembre

Le PS rendra le mandat en vue de la constitution d’un gouvernement régulier au président de la République le 7 septembre – mardi. C’est ce qu’a décidé le Conseil national des socialistes à l’issue d’une réunion ayant duré trois heures. Les socialistes..

02.09.21 17:47 |
Kornelija Ninova

BSP kthen mandatin më 7 shtator

Partia Socialiste Bullgare /BSP/ do ta kthejë mandatin për të formuar një qeveri të martën (7 shtator). Kjo u vendos nga Këshilli Kombëtar i Socialistëve pas një mbledhjeje tre orëshe. U vendos që partia të mos emërojë një kryeministër. BSP mori..

02.09.21 17:36 |

"Ka një popull të tillë" ndaj BSP: Nuk do të mbështesim një qeveri me mandatin tuaj

"Nuk ka asgjë të re për t'ju thënë, përveç se ne nuk do të mbështesim një qeveri me mandatin tuaj," i tha kryetari i grupit parlamentar të "Ka një popull të tillë" (ITN) Toshko Jordanov lideres së "BSP për Bullgarinë" Kornelija Ninova gjatë..

01.09.21 12:53 |

BSP do ta mbajë mandatin për formimin e qeverisë derisa buxheti të azhurnohet

Liderja e Partisë Socialiste Bullgare /BSP/ Kornelija Ninova tha para Parlamentit se nuk po merr përkrahje nga të ashtuquajturat "Parti të protestës" për të formuar kabinetin e ri. Arsyeja e vetme për të mos kthyer menjëherë mandatin dorëzuar nga..

01.09.21 12:25 |

A është i dënuar mandati i tretë për formimin e qeverisë?

Partia e tretë politike në parlamentin bullgar ka për detyrë të realizojë mandatin e tretë eksplorues për formimin e qeverisë. Sapo presidenti ia dorëzoi dosjen Partisë Socialiste Bullgare, shumë analistë treguan skepticizëm. Me çdo një ditë të kaluar..

31.08.21 13:40 |
Cornélia Ninova

Le PSB espère discuter avec la "Bulgarie démocratique" des possibilités de former un nouveau cabinet

Le leader du PSB Cornélia Ninova a exprimé son espoir que le rassemblement « Bulgarie démocratique » répondra à l’invitation des socialistes pour des entretiens sur le mandat de former un gouvernement que la gauche a reçu du président Radev...

31.08.21 07:10 |

Le PSB rendra le mandat le 10-15 septembre s’il n’arrive pas à former un gouvernement

Le leader du Parti socialiste bulgare Cornélia Ninova a déclaré au parlement que le mandat de former un gouvernement sera rendu au président Radev le 10-15 septembre si les négociations avec les autres partis pour former un gouvernement échouent...

29.08.21 13:49 |
Всички новини: днес | вчера