Eмисия новини
от 08.00 часа

Vëllazëria e Bardhë feston Vitin e Ri Diellor

Pasardhësit e Petër Dënovit – themelues i një doktrine fetare filozofike të quajtur Vëllazëria e Bardhë Botërore sot festojnë Vitin e Ri Diellor. Tubimi i Vëllazërisë së Bardhë filloi para disa ditësh në rajonin e Shtatë Liqeneve të Rilës . Si..

19.08.21 12:19 |

Kontrollojnë cilësinë e ushqimit për njerëzit në nevojë sociale

Organi Administrues i Programit Operativ Evropian të Ushqimit po fillon një inspektim të zbatimit të projektit “Dreka e nxehtë në kushtet e pandemisë Covid-19”, njoftoi Ministria Sociale. Gati 60 000 njerëz të varfër dhe të vetmuar përfitojnë nga masa,..

08.03.21 12:28 |
Всички новини: днес | вчера