Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Соня Йончева: Бъдете вдъхновени и знайте, че имате много да дадете на света

БНР Новини
Соня Йончева и Доминго Хиндоян пред Софийската филхармония
Снимка: Америка за България
В истински триумф се превърна завръщането на оперната дива Соня Йончева на родна сцена с концерт в партньорство със Софийската филхармония под диригентството на Доминго Гарсия Хиндоян, който е неин съпруг, и с участието на нейния брат - тенора Марин Йончев.


Соня Йончева даде ексклузивно интервю за програма "Хоризонт" и предаването "Алегро виваче", в което разказа за отправната точка на нейната стремглава кариера, за промените в живота й, за новия й албум и новите роли.

На слушателите тя пожела да бъдат винаги верни на самите себе си, на това, което са, защото това ни прави индивидуални, това ни прави красиви. И бих им пожелала да мислят винаги, че в живота трябва да бъдем свободни - като свободни птици, които винаги поемат в различни посоки - няма значение в коя. Но да бъдат и много вдъхновени и да знаят, че имат страшно много да дадат на тоя свят.

Чуйте интервюто и посланието на Соня Йончева в звуковите файлове.






Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.