Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Цачева събра на извънредна среща шефовете на всички парламентарни групи и министър Петкова

Снимка: Ивайло Михайлов

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева събра на извънредна среща шефовете на всички парламентарни групи. За разговора пристигна и енергийният министър Теменужка Петкова.

На срещата се очаква Цачева да предложи на всички партии да реализират идеята на правителството за максимално широк дебат-изслушване в пленарна зала на КЕВР по въпроса за цените на електроенергията.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.

Още по темата

Иван Иванов

КЕВР решава до петък дали да отложи поскъпването на тока за бизнеса

До петък Комисията за енергийно и водно регулиране ще излезе с решение дали поскъпването на тока за бизнеса ще бъде отложено и с колко време, заяви председателят на регулатора Иван Иванов: Моделът, който създаде енергийният регулатор, е наистина..

обновено на 22.06.15 в 12:50

Еленко Божков: Обикновените потребители се товарят два пъти с таксата "задължение на обществото"

Моделът на Комисията за водно и енергийно регулиране е балансиран по отношение на бизнес интересите и лобитата. Битовият потребител ще бъде ощетен с над 75 млн. лева в полза на разпределителните дружества и с около 600 млн. лева, които ще отидат в..

публикувано на 22.06.15 в 13:25

Българското правителство е категорично против увеличение на цената на електроенергията

Българското правителство е категорично против увеличение на цената на електроенергията и ще настоява до дни парламентът да организира публичен дебат в пленарната зала. В обсъждането трябва да се включат Комисията за енергийно и водно регулиране,..

обновено на 21.06.15 в 17:05