Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Временно е затворено движението в посока София по АМ „Тракия“, при пътен възел Гелеменово до Пазарджик

Временно е затворено движението в посока София по АМ „Тракия“ при пътен възел Гелеменово до Пазарджик. Причината е катастрофа между микробус и лек автомобил. При инцидента е пострадала млада жена. Тя е с порезни рани, но състоянието й е стабилно и няма опасност за живота й, каза говорителят на пазарджишката полиция Мирослав Стоянов. 
Микробусът с платформа е превозвал автомобили и при сблъсъка три от тях са паднали на пътното платно, което допълнително е утежнило пътната отсечка. Това е довело да образуването на тапа. В момента движението към София се отклонява през Пазарджик към Септември. Движението в посока Пловдив се извършва нормално, с леки задръствания. Според Мирослав Стоянов, движението ще се нормализира след час, но шофьорите трябва да се движат с повишено внимание, тъй като в района се извършват ремонтни работи.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.