Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Радан Кънев поиска оставката на финансовия министър

Радан Кънев
Снимка: БГНЕС

Съпредседателят на Реформаторския блок Радан Кънев поиска оставката на финансовия министър Владислав Горанов. В профила си във фейсбук той коментира: 

Надявам се, че колегите от Реформаторския блок, които "преговарят" за нова порция лъжи, разбират: Оставката на г-н Горанов е минималното мислимо условие за провеждане на десни политики, разумно и отчетно харчене на общите пари и стратегическа стопанска политика.
По повод исканата от Радан Кънев оставка на финансовия министър заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов заяви в кулоарите на Народното събрание:
Това е добра стратегия... Да хвърляш една тема в публичното пространство и да търсиш някой да ти дава отговор. Ние разговаряме с Реформаторския блок и с тяхната позиция, каквато няма към настоящия момент. Това е лична позиция.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.

Още по темата

Менда Стоянова и Владислав Горанов по време на заседанието

Ще въвеждат данък "уикенд"

Данък "уикенд" ще бъде въведен чрез наредба на Министерството на финансите. В нея се поставя изискване да се върне пропорционално възстановеният данъчен кредит върху стоки и услуги, ако се използват едновременно за лични и служебни цели.  По-рано..

обновено на 17.12.15 в 14:33