Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

АПИ планира ремонти на всички пътища между малките населени места в Кресненското дефиле

Дончо Атанасов
Снимка: БГНЕС

В участъка от магистрала "Струма" през Кресненското дефиле ще бъдат изградени шест пътни връзки. Това заяви председателят на Агенция "Пътна инфраструктура" Дончо Атанасов пред кореспондента на  БНР Кети Тренчева. Атанасов обеща да бъдат ремонтирани и всички пътища между малките населени места в района:

Между Кресна и Симитли има достатъчно общински пътища, които ние ще рехабилитираме, ще разширим, ще направим и ще поддържаме. Има 6 пътни възли, има връзки до всички общински пътища

Проектът на лот 3-2 от АМ „Струма“ е предвидил 4 места, където интересът на местния бизнес ще бъде защитен, допълни Атанасов.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.

Още по темата

Жителите на община Кресна не подкрепиха предложения вариант за изграждането на лот 3.2 на АМ "Струма"

Жителите на община Кресна не подкрепиха предложения вариант за изграждането на лот 3.2 на магистрала "Струма" в Кресненския пролом.  Според предложението сегашният път през дефилето ще остане като скоростна отсечка само в посока юг, а в обратната се..

публикувано на 08.08.17 в 10:46