Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Валери Симеонов беше преизбран за председател на НФСБ

В. Касабов: Бившият областен координатор на партията в Хасково Кръстьо Кръстев е освободен преди месец заради сътрудничество с ДПС

| обновено на 28.10.17 в 19:08
Снимка: БГНЕС

Валери Симеонов беше единодушно преизбран за лидер на Националния фронт за спасение на България. Това стана на третия редовен конгрес на политическата сила. 

Закрито за журналисти, с присъствието на 147 редовни делегати - така премина третият конгрес на НФСБ.  Пълна подкрепа за лидера и неговите заместници, както и одобрение на водената политика на Фронта в настоящото управление, отчетоха на официалната пресконференция след най-високия форум на партията ръководни лица.  Лидерът и вицепремиер Валери Симеонов не присъства на срещата с медиите.  

Промени има в Устава, сред които създаване на младежка структура, заради увеличаване броя на младите хора в политическата сила. Конгресът вече ще се провежда на четири години, толкова ще бъде и мандатът на ръководството на партията.


От НФСБ опровергаха информацията за напрежение сред членовете им в област Хасково. След заседанието на конгреса на партията заместник-председателят й Валентин Касабов обясни, че бившият областен координатор на партията Кръстьо Кръстев е освободен преди месец заради сътрудничество с ДПС.
Той е изключен за колаборация с ДПС  - срещу материални облаги. Благодаря на ДПС, но явно не са намерили достатъчно интелигентен човек да представи така, както трябва нещата, както и останалите там 12 човека, които са се подписали.

Вчера се появи информация за напуснали членове на партията в област Хасково, заради отстранения областен координатор.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.