Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Добър вечер, София

Патриаршеската катедрала „Св. Александър Невски“


Публикации

VenZy - за ролята на бащинството и новите проекти

Той съвсем скоро е станал татко. Разказва, че тази нова роля в живота му го прави истински щастлив и го зарежда с безкраен позитивизъм. „Усещането е прекрасно и с течение на времето започваш да разбираш, че тази роля е по-важна от всички..

публикувано на 14.05.21 в 15:46

Искреността ни приближава към хората, за да празнуваме заедно живота

Срещаме ви с дамите от младата формация "Звездолет." Те са Таня Марковска - кларинет и клавишни; Йоана, която свири на китара, Юлия, която свири на бас китара и Ани Дамянова, барабани. Музиката ги привлича още в детска възраст. Познават се от..

публикувано на 13.05.21 в 15:04

Явор Зографски SMYAH ще представи нов албум

Несъмнено е важно е за един артист да работи и развива концепцията си.  Музикантът Явор Зографски, който е познат на почитателите си и с продуцентското си име SMYAH обича да работи концептуално, но за предстоящия си албум  „Нюанси“ казва, че няма..

публикувано на 12.05.21 в 15:54

People of Maha с нов видео сингъл с послание за тези които търсят своето място във вселената

Те се казват People of Maha . Тяхната  фронт-дама  Биа Кавальо  е португалка, Мила Нинова е китарист на групата и  Александрина Гешева – Барабани. Дамското трио представя своя нов видео сингъл, който излезе съвсем наскоро. Песента "Space Girl“..

публикувано на 11.05.21 в 18:37

Започва шестото издание на платформата за изкуство в градска среда FLUCA

В петък, 7 май, в град Пловдив ще бъде открит Австрийският културен павилион FLUCA - най-демократичната платформа у нас за изкуство в градска среда. Откриват го три художнички със съвместна изложба наречена „Зоологическата градина на земните..

публикувано на 06.05.21 в 20:08

Посрещнахме предизвикателствата с високо вдигната глава

Васка Бакларова е креативен основател, управител и генерален мениджър на голяма компания за производство на спортни облекла. Нарича проблемите предизвикателства. “Не бяха малко моментите, когато трябваше да се взимат трудни решения.”, посочва тя...

публикувано на 05.05.21 в 16:21
Земя на номади

Нови хитови предложения на кинокритикът Деян Статулов

Отново е време за кино. Не само защото е петък вечер, а заради предстоящите няколко празнични дни, когато време за кино ще  има достатъчно.  Кино експертът Деян Статулов   ни уверява, че разнообразие в афишите не липсва. Ето две от заглавията,..

публикувано на 30.04.21 в 19:12

Quiz София

Quiz София е нашата покана предизвикателство. От понеделник до четвъртък между 17:00 и 18:00 ч. действаме ободряващо на сивите клетки с остроумни   питания по всякакви теми. Можем да започнем със спорт, да отскочим до Космоса, а за..

публикувано на 30.04.21 в 17:50

Оги Ковачев с разкази за пътешествия, ароматно тирамису и вкусен Великденски козунак

Оги Ковачев отново гостува в студиото на Радио София.  Той е пътешественик, кулинар, човек на живота.  Разговорът е непринуден и весел. Разкази за пътешествия които радват душата и сетивата.  Кои са най-важните компоненти за едно..

публикувано на 29.04.21 в 19:56

Явор Недев представя самостоятелeн соло албум

Явор Недев, когото хората познават като музиант композитор , китарист и създател на атернатив бандата  Krekhaus, разказва за любопитни факти и проекти между които и неговия соло мини албум, със заглавие "Rooms”, който е много различен от досегашното..

публикувано на 28.04.21 в 18:00