Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Шоколад

Снимка


Снимка


Посетете Шоколад  и във Фейсбук


Часът на сладостите от деня, седмицата, месеца...

Сладкото вечерно изкушение на Радио София - Шоколад.

Предаването, в което ви подслаждаме с любопитни, различни, развлекателни, обичайни и необичайни теми, разнообразни гости и всякаквивкусови, (но винаги без консерванти) сладости за ухото.  Снимка

Предаването за младите по дух и мислене, за всеки жаден за информация от динамичния живот на времето, в което живеем.

Очаквайте рубриките:
Десертът на София, Студентските сладости,
Изкушения от сцената,
Чуждестранни деликатеси, Работилница за любознайковци,
Без консерванти, Диетичният шоколад на Радио София
...

Точно както има шоколад за всеки вкус, така и ние всеки делничен ден от 19 до 20 часа ви предлагаме по няколко сладки радио изкушения за всяко ухо.
Натуралното, диетичното, полезното предаване на Радио София.


Публикации

Източниците на енергия в „Изотопия“

Радиоизотопите, казват умните хора, са елементи с извънредно много енергия в ядрата си. Затова и спонтанно се разпадат. Обратно на научните закони, радиоизотопите на „Изотопия“ спонтанно се събраха, за да ви облъчат с енергия. Да ви отведат на места,..

публикувано на 18.07.19 в 17:47
Ако се колебаете какъв чай да изберете, значи ви се пие кафе...

Чаят от каркаде - враг №1 на зъбния емайл

Най-опасен за зъбите сред често употребяваните във всекидневието напитки се оказва чаят от каркаде, предупреждават швейцарски специалисти, цитирани от сайта Лайф . Екипът от университета в Берн използвал 300 млечни и 1020 обикновени зъби, извадени в..

публикувано на 18.07.19 в 09:57

Всичко за хидратацията

Горещините започнаха, знаем че е добре да се пият много течности през лятото. Какви са най-честите грешки, които допускаме при прекалената консумация на всякакви видове течности, разказва нутриционистът Яна Данаилова . Лятото е сезонът, когато следва да..

публикувано на 10.07.19 в 12:33
Цвети Радойчева

Цвети Радойчева готви видео към песента, с която спечели наградата на BG Music Festival

За трета поредна година в Сандански се проведе BG Music Festival . Конкурсът събра на една сцена млади български поп, рок, рап и хип-хоп изпълнители,които премериха сили в борбата за трите големи награди на фестивалното жури. Музикалното събитие се..

публикувано на 04.07.19 в 13:34

Почивка по интереси

Често се чудим къде да отморим през лятото - на море или планина, на хотел или в бунгало. Изборът понякога е много труден. Оказва се, че има организирани лагери, които освен почивка, включват спорт и забавление. Предимството на този тип организирани..

публикувано на 03.07.19 в 15:13

"Hypnotic Rage" с послание за живота в името на любовта

На 17 юни "Hypnotic Rage" пуснаха новото си парче "Reliever", което е първият сингъл на електро бандата след 9-годишно мълчание. Водена единствено от любовта си към музиката, групата решава да се завърне на сцената и го прави по  един категоричен начин - с..

публикувано на 02.07.19 в 14:13

"Форнотека" - първата изложба на Антон Стоянов в България

От 21 юни до 18 юли FLUCA - Австрийски културен павилион в Пловдив е преобразен във футуристична капсула. Живата природа докосва металната повърхност на контейнера, а в неговата вътрешност блестят приказни огледала. Инсталацията поставя един от големите..

публикувано на 01.07.19 в 14:40

Поли Хубавенска прави утвърдително завръщане с нова песен и видеоклип

В началото на лятото на 2019 г. Поли Хубавенска прави утвърдително завръщане на българската и европейска музикална сцена с нова песен и видеоклип. Песента носи името "Майчинко" и е базирана на родопска фолклорна мелодия, примесена в модерно хаус..

публикувано на 01.07.19 в 13:56

2015-а - апокалипсисът на инди игрите

В рубриката "Бета геймс" на предаването "Шоколад" Алекс и Асен Бакалов ни заведоха в света на инди игрите. Терминът "Инди игри" обхваща различни софтуерни разработки в развлекателната област на независими автори, които използват платформи, за да..

публикувано на 01.07.19 в 12:58

За какво да внимаваме в топлото време

Топлото време е забавно, но със забавлението на слънце не може да се прекалява. За да се уверите, че насладата от топлото времето няма да се превърне в дехидратация, слънчево изгаряне, изтощение от топлината или нещо по-лошо, трябва да спазвате..

публикувано на 27.06.19 в 16:06