Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Добър вечер, София

Патриаршеската катедрала „Св. Александър Невски“

Ние сме с вас от късен следобед до момента, в който се отпуснете удобно вкъщи.

„Добър вечер, София“ ви казват Боян Бочев и Роман Михайлов. Те са вашите гидове в делничната вечер – знаят как да ви разведрят и преведат през софийския трафик.

Слушайте ги всяка делнична вечер от 17 до 20 часа!

Публикации

"Игрите на 90-те" подготвят изненади за децата по случай 1 юни

Проектът "Игрите на 90-те" е инициатива, която цели да запознае днешните децата с игрите, с които са израснали техните родители или децата от предишното поколение. Идеята на създателите е малки и пораснали деца да се забавляват заедно навън сред..

публикувано на 26.05.22 в 14:15

Първото по рода си училище за театрални и музикални изкуства в София

"Училището наистина е първо по рода си в София, защото в другите градове, в много от музикалните училища се откриха театрални паралелки, но за София това ще бъде първото училище с такива специалности", каза основателката на училището - Юлия..

публикувано на 25.05.22 в 16:30

НЛП специалист предлага безплатни кариерни консултации за ученици и младежи

Александра Саздова, която се занимава с НЛП (NLP), е организирала една благородна инициатива, която в рамките на няколко месеца ще помогне на много ученици, да намерят своя път в кариерата и образованието след завършване на училище. „ NLP..

публикувано на 25.05.22 в 14:30

Бандата "Bloodrush" с представяне на новата им песен “Сам”

Премиерата на "Сам" – най-личната и емоционална песен, която "Bloodrush" някога са записвали, беше в петък, 20 май, в 11:00 ч. в официалния YouTube канал на групата. "Това е най-различното нещо, което сме правили. Наистина който е слушал старите..

публикувано на 23.05.22 в 13:25

Деси Добрева и концерт-спектакъла ѝ "Пустоно Лудо" на фестивала "Вечер на носията"

"Аз много обичам да ходя по събори и фестивали, особено фолклорни, и просто исках да пренеса тази магия в нашата столица. В България във всякакви градчета и села има много такива събития, но те остават там, а в София няма такова мащабно нещо и много ми се..

публикувано на 20.05.22 в 17:40

Stand-up Comedy шоуто "Четирима влизат в бар" ще гледаме на 19 май

Шоуто "Четирима влизат в бар" – така се нарича Stand-up Comedy спектакълът, който ще можем да гледаме тази вечер в столичен бар от 21:00 ч. Гости в студиото са двама от комедиантите участващи в спектакъла - В лади Недков и Петър Евтимов ...

публикувано на 19.05.22 в 13:50

WWF представя първото мащабно проучване на закононарушенията срещу дивата природа у нас

Природозащитната организация WWF изготви първото по рода си проучване за мащаба на закононарушенията срещу дивата природа в България въз основа на официална информация, получена от ресорните институции. Проучването..

публикувано на 17.05.22 в 15:25
Двамата от

Дуото "tales." разказва своите "истории" пред публика на 17 май

Сандра Николаева Петрова и Любен Перфанов са дуо от новосформираната група "tales.". Групата започва да пише песни от ноември, като засега имат три сценични изяви, на две от които са изпълнявали кавъри, а на третата им изява в Париж са..

публикувано на 16.05.22 в 15:40
Иван Кръстев

Какво е да бъдеш Пътешественик по професия

Иван Кръстев се занимава основно с финанси, но има още една професия – Пътешественик: "Аз още от малък обичам да пътувам и тази любов дължа на моите родители, защото те са ме запалили към това да пътувам. Непрекъснато посещавам нови и интересни..

публикувано на 13.05.22 в 13:26

Групите "Taking Heed" и "Funk Temptation" с общ концерт на 14 май

Даниел Петров от "Taking Heed" и Яна Обретенова от младежката група "Funk Temptation“ гостуват в студиото на БНР по случай концерта им на 14 май.  За първи път в пълен състав, с общ концерт, след дълга пауза, групите се завръщат на сцената в София. Те..

публикувано на 13.05.22 в 11:53