Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Шоколад

Снимка


Снимка


Посетете Шоколад  и във Фейсбук


Часът на сладостите от деня, седмицата, месеца...

Сладкото вечерно изкушение на Радио София - Шоколад.

Предаването, в което ви подслаждаме с любопитни, различни, развлекателни, обичайни и необичайни теми, разнообразни гости и всякаквивкусови, (но винаги без консерванти) сладости за ухото.  Снимка

Предаването за младите по дух и мислене, за всеки жаден за информация от динамичния живот на времето, в което живеем.

Очаквайте рубриките:
Десертът на София, Студентските сладости,
Изкушения от сцената,
Чуждестранни деликатеси, Работилница за любознайковци,
Без консерванти, Диетичният шоколад на Радио София
...

Точно както има шоколад за всеки вкус, така и ние всеки делничен ден от 19 до 20 часа ви предлагаме по няколко сладки радио изкушения за всяко ухо.
Натуралното, диетичното, полезното предаване на Радио София.


Публикации

Sofia Game Jam Week 2020

Как се създава видеоигра за три дни? С идея, много труд и хора, с които си се запознал преди 2 минути. Това е рецептата за успех на Sofia Game Jam,а от миналата – 2019 година, столичното издание си има добавка и стана Sofia Game Jam Week. Главният..

обновено на 24.01.20 в 14:51

Наближава периодът на житния режим

Житният режим на Петър Дънов се изпълнява всяка година през февруари в различни дни, съобразно фазите на луната. Тази година той ще се състои в дните между 12 и 21 февруари, когато Луната излиза от фаза пълнолуние и започва нейният „разсип“. Важно е преди..

публикувано на 24.01.20 в 14:36

Туршията и киселото зеле - естествени пробиотици, които ни пазят през зимата

За да сме здрави и в добра кондиция, трябва да поддържаме добра чревна флора . Има два начина да постигнем това - като приемаме пробиотични добавки или като консумирате пробиотични храни. Зимата, за разлика от пролетта и лятото, е сезон, в който няма..

публикувано на 17.01.20 в 17:56

Видеоигрите - кой жанр да изберем

Гейминг индустрията се променя с бързо темпо в последните няколко десетилетия и капката разнообразие от игри се превърна в океан, в който може да се удавим. Не че се оплакваме, но когато стигнем до момента на покупката на нова игра, изборът става все..

публикувано на 17.01.20 в 13:58

Митко Петров подари на феновете си чисто нова песен

Митко Петров подари на феновете си чисто нова песен, чиято реализация е подкрепена от Музикаутор. Лиричното и различно парче „Но“ идва точно за началото на новата година. „Пътят ни среща с хора или попадаме в ситуации, които играят някаква роля в живота..

публикувано на 13.01.20 в 17:04

Детоксикация - да, но не с драстични диети

Празниците са онова време в годината, когато хапваме обилно, консумираме повече алкохолни и газирани напитки и се движим по-малко. След всяка почивка е време да презаредим тялото си. Необходим ни е детоксикиращ режим, който да ни помогне бързо да се..

публикувано на 10.01.20 в 14:03

Видеоигрите в новото десетилетие

2019-а се изплъзна през пръстите ни без да я усетим. Изиграхме доста страшни, смешни, ужасни и дори брилянтни игри. Оставахме приятно изненадани, разочаровани или пък ядосани. Минаха и "Оскарите" за видеоигри, където отличиха игра на годината - Sekiro:..

публикувано на 09.01.20 в 18:10

Да помогнем на хора с увреждания, плетейки с... найлонови торбички

2020-а година влезе. Как да излезем...на глава със себе си и да реализираме тържествените си новогодишни обещания? Оплели ли сме конците достатъчно, за да не можем да спасим положението? Отговорът на тези и други въпроси можете да получите на специално..

публикувано на 08.01.20 в 12:27

Ефективните естествени средства за борба с грипа

В разгара на грипните вируси застраховани няма, защото вирусите се разпространяват по въздушно-капков път. Грипът е силно заразен и обикновено се разпространява чрез кихане или кашляне на заразен човек. Стандартната антигрипна терапия включва антивирусни..

публикувано на 03.01.20 в 14:26

Какво е "коледна депресия"

В много песни, книги и филми коледните празници са описвани като най-прекрасното време на годината. Може и така да е, ако човек е заобиколен от своите близки и приятели, и се наслаждава на това. В противен случай контрастът между идеализирания образ на..

публикувано на 29.12.19 в 13:05